miercuri, 6 februarie 2013

Vindecarea cancerului... S-ar zice ca bioxidul de clor (CLO2) ar vindeca cancerul si sida...!?,urmariti...!!!!

6 METODE NATURALE PENTRU A REMEDIA CANCERUL?

Mancati multe caise, seminţe amare, online aici:

www.kernelpoweruk.com,  cititi cartea Max Gerson, Tratamente alternative de remediere a bolilor si Medicina alternativa naturista sau Incursiune in Medicina Naturista si tratamente alternative de remediere a bolilor umane....

Vă recomandăm, de asemenea,  sa vă înscrieţi la acest site util pentru a vedea unele remedii ale cancerului:
www.foodmatters.tv

    Aveti grija si la radiatiile solare, chiar si campul e radiat..., cauzeaza probleme in organism si ataca si celula nervoasa foarte bine, lipsa de iod in atmosfera cauzeaza organismului uman..
   Am observat ca scara larga a sclerozei in randul oamenilor e mult mai mare decat inainte..., de ce oare?     Explicativ vorbind mancarea pe care o avem este radiata, ajunge la celula nervoasa si emana disfunctii in organism, de aceea oamenii nu se mai inteleg intre ei, formandu-se astfel caractere individuale, unicate individuale care lucreaza in scopul lor si pentru ei, egoisti individuali cu disfunctii ....Nimeni nu intelege felul de a vorbi al nimanui... va rog sa fiti atenti la modul vostru de a gandi si de a va comporta....nu va puteti da seama de anumite disfunctii si goluri, singuri fiind...!!!
    Medicina conventionala s-a dovedit a fi inutila la combaterea bolilor cum ar fi cancerul. Chimioterapia şi radioterapia par a fi cauza mai multor probleme care au dus la consolidarea, uneori, creşterea tumorală, mai degrabă decât inhibarea acesteia, precum şi producerea unei multitudini de alte efecte secundare. Am fost induşi în eroare de către mass-media şi aceste farmaceutice, marile corporatii, de a crede ca nu există nici o cura pentru remedierea cancerului, şi că numai speranţa noastră este de a pune toata credinţa noastră în medici şi medicamente.

     Cu toate acestea, există oameni ca Rick Simpson , Jim Humble, care au descoperit  tratamente naturale alternative, sigure, eficiente extrem de bune pentru cancer. Sute de oameni din întreaga lume au folosit aceste tratamente şi au susţinut că s-au vindecat complet de cancer. Chiar suferinzii diagnosticati ca bolnavi au răspuns la aceste tratamente. Tratamentele explicate în site-ul www.foodmatters.tv sunt: MMS (soluţie miracol minerale), canabisul, seminţe de caise, Chlorella şi vitamina C, precum şi o primă dieta  cu alimente simple care aprovizioneaza organismul cu substanţe nutritive anti-cancer, alkalises sânge şi detoxifica agenţii cancerigeni.

    Mulţi oameni au încercat tot posibilul să împărtăşească aceste tratamente cu lumea. Statistic, exista mai multe cazuri de oameni care folosesc aceste tratamente alternative pt. vindecarea cancerului, etichetate ca cure de remediu. Cu toate acestea, societăţile farmaceutice refuză să le aprobe. Este evident că numai grija lor de profit este: de a convinge publicul că se cauta soluţii în acest sens, in timp ce pentru distribuirea de droguri, ce pastreaza pacienţii intr-o stare evaziva de vindecare, Big Pharma investeste milioane de dolari, euro în fiecare an.

Leacuri pentru cancer au fost dinainte pe această planetă prin plante medicinale. Au fost omniprezent o dată, uşor accesibile şi au existat din abundenţă. Încă de la naşterea sistemului monetar, au fost ascunse si inlocuite cu droguri profitabile pentru oameni. În cazul în care publicul poate deveni conştient de acest lucru, atunci industria farmaceutică ce vinde aceste droguri pt a remedia evaziv cancerul va deveni falimentara..

Aceste filme de mai jos conţin mai multe informaţii privind aceste remedii evazive:

Cannabis oil:
http://www.youtube.com/watc...
http://www.youtube.com/watc...
Apricot seeds:
http://www.youtube.com/watc...
Chlorella:
http://www.youtube.com/watc...
Vitamin C:
http://www.youtube.com/watc...

Citeşte de asemenea: bicarbonat de sodiu şi sirop de arţar tratamentul cancerului:
http://www.fourwinds10.com/......

Also look up:
- Mangosteen juice
- Robert Beck, AIDS cure


Videoclipuri similare
videoclip
1:07   3 au apreciat, 0 n-au apreciat
de la ShoRa23
6,673 (de) vizionări

videoclip
7:18   15 au apreciat, 0 n-au apreciat
de la Iesirea DinMatrix
8,747 (de) vizionări

videoclip
1:26:55   29 au apreciat, 1 n-au apreciat
de la TheFedorovici
9,978 (de) vizionări

videoclip
6:08   4 au apreciat, 0 n-au apreciat
de la myeyeswideopennow
5,135 (de) vizionări

videoclip
14:39   136 au apreciat, 4 n-au apreciat
de la Gabyvasi2012
53,125 (de) vizionări

videoclip
4:09   176 au apreciat, 0 n-au apreciat
de la AmysListTV
27,339 (de) vizionări

videoclip
13:22   1003 au apreciat, 25 n-au apreciat
de la catrific
18,172 (de) vizionări

videoclip
0:52   24 au apreciat, 3 n-au apreciat
de la Luc Nutter
4,720 (de) vizionări

videoclip
3:03   4581 au apreciat, 46 n-au apreciat
de la alltime10s
109,536 (de) vizionări

videoclip
7:27   1080 au apreciat, 42 n-au apreciat
de la purdueMET
443,659 (de) vizionări

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu