miercuri, 6 februarie 2013

Trezirea umanitatii!!!!! Cand? Unde? De ce?Voi comentati!!!!

      Cine sunt inteligentii fraieri, oamenii care cred ca le stiu pe toate si au uitat de spirit si suflet, au uitat de ei si cred ca prin moarte rezolva totul, oare....!? Nu cumva sunteti incarcati negativ de unele specii umane care va doresc sa fiti asa ...!? V-ati pus intrebari de ce sunteti atat de adormiti psihic, moral si fizic...? De ce nu sunteti trejiiar cand unul e treaz , il adormiti si pe el...? Inca n-ati aflat nimic intr-o viata de om si nu stiti nimic....Perseverati, forta e Trezirea....http://sfaturiptfraieri.blogspot.ro/, oare de ce nu sunteti ca ei, oamenii curcubeu si sunteti manipulati total de societatile din care faceti parte....?! Puneti-va intrebari, vedeti ca va repetati greselile, sunteti monotoni si incercati ca niste catei sa imitati pe altii, nu e bine, fiti voi insi-va, unici si diferiti, nu mai imitati comportamente care nu sunt actualizate metabolismului vostru genetic.... Imitarea e pentru caini....! Trezirea e solutia....!



P.S.   Nu uitati romani, va rog sa construiti sere inchise ermetic de legume si fructe in toata Romania si folositi ingrasamant biologic, nu chimic, deoarece cauzeaza celulelor nervoase, avand astfel mai multi oameni bolnavi de scleroza in placi sau de alte boli noi , nemaiauzite, provenite in urma radiatiilor solare prin iradierea campurilor deschise, producandu-se astfel distrugerea societatilor umane...!!!!  Nu uitati sa construiti si un depozitar cu climat specific acestor produse pentru anotimpul rece!!!!! Nu folositi campuri deschise pentru produse consumabile...!!!  Folositi si ferme cu instalatii speciale pentru bovine, ovine, porcine!!!!  Ar fi interesant ca statul sa ajute taranul roman  si fermierii cu un fond in bani iar statul va prelua jumatate sau un sfert din produsele fermierului sau taranului (conteaza ce suma ii va da pentru a deschide afacerea, in functie de ea se face un calcul cat ar reveni statului ca procent) si le va pune pe piata in folosul comunitatii!!!!
    Scleroza dauneaza grav sanatatii !!!!!  La fel si tigara sau trabucul prelucrat ca acum, cu multi aditivi, care provoaca cancerul pulmonar !!! De ce...?  Stim sa fim treji, sau poate unii s-au trezit suficient ca sa fie pacaliti...!!!!!!  Alcoolul , folosit foarte des si prelucrat cu aditivi si coloranti, provoaca coma alcoolica sau alte boli in organism, precum cancerul...!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu