marți, 5 februarie 2013

Stiati de copiii curcubeu, ce sunt!?

Open Yahoo! Axis application
Almeea Terapie Bowen
Orgoni Almeea
Reclama
Forumul Almeea

ULTIMELE ARTICOLE

Dictionarul de vise Almeea
Intreaba runele


Enciclopedie spirituala, Spiritualitate teoretica

Copiii Curcubeu si energia vindecatoare a curcubeului

/ Cuvinte-cheie: , , , , ,
Energia curcubeului
Sa ne referim putin la culorile curcubeului. Benzile de lumina naturala sunt alcatuite din culorile rosu, oranj, galben, verde, albastru, indigo si violet – culorile curcubeului. Ati vazut aceste culori in prisme, in picaturile de apa si in cristalele limpezi de cuart. Curcubeele sunt asociate cu zambetele si cu fericirea, deoarece corpul uman a fost destinat sa absoarba si sa asimileze energia curcubeului prin intermediul luminii solare.
Fiecare dintre noi avem un curcubeu in fiinta noastra, cunoscut sub numele de chakre. Chakrele sunt conexiunea noastra naturala cu lumina divina si cu lumina fizica a soarelui. Cand absorbim suficienta lumina solara si curcubee, ne simtim fericiti si plini de viata in mod firesc.
Cu toate acestea, cand aerul devine murdar din cauza poluarii si oamenii incep sa petreaca mai mult timp in casa, se diminueaza gradul de absorbtie a energiei curcubeului. Aceasta duce la agresivitate umana si suferinta. In loc sa recunoasca solutia cea mai simpla (mersul afara), oamenii incearca sa gaseasca fericire prin mijloace din ce in ce mai artificiale.
Interesant e faptul ca si delfinii emit energia curcubeului, asa cum faceau si oamenii candva. De aceea, delfinii se afla in mod regulat in bataia luminii soarelui, nefiltrata depoluarea oraselor, si se misca permanent. Aceste doua componente le ofera delfinilor acea dispozitie jucausa pe care ati observat-o intotdeauna.
Energia curcubeului este concentrata in Reiki, Qi Gong, prana si alte nume date canalizarii energiei curcubeului prin mainile si inimile noastre. Cristalele ofera, de asemenea, curcubee prismatice prin focalizarea si directionarea luminii in benzi colorate.
Cum sunt copiii-curcubeu?
Energia curcubeului in casele oamenilor vine, odata cu nasterea noilor „Copii Curcubeu “. Copii Curcubeu reprezinta generatia care venea dupa Copiii de Cristal.  Copiii Curcubeu sunt extrem de sensibili, iubitori, iertatori si inzestrati cu puteri magice, asemenea Copiilor de Cristal. Diferenta consta in faptul ca Copiii Curcubeu nu au mai fost niciodata pe Pamant, deci nu au nicio karma de echilibrat si, prin urmare, aleg sa se nasca in familii pe deplin pasnice si functionale.
Ei nu au nevoie de haos sau de provocari pentru a-si echilibra karma si a creste. Din acest motiv, Copiii Curcubeu se nasc din parinti de cristal (cercetasii care au venit pe Pamant in anii 1980). Pe masura ce Copiii de Cristal imbatranesc, ei vor deveni parintii iubitori de pace care vor da nastere noilor Copii Curcubeu.
Copiii Curcubeu sunt absolut deschisi afectiv si iubesc neconditionat. Spre deosebire de cei de cristal, care arata afectiune numai oamenilor care se dovedesc demni de incredere, cei curcubeu sunt universal afectuosi. Ei ne vindeca cu inimile lor uriase si ne invaluie intr-o patura de energie colorata in culorile curcubeului, de care avem atat de multa nevoie. Ei sunt adevarati avatari veniti pe acest Pamant.
f2O
  • Romica a spus:

    Pacat de lumea in care traiesc acesti copii minunati. SISTEMUL ii strica incetul cu incetul .
  • Razvi a spus:

    WoW.Cand ai descris copii curcubeu paraca m-ai descris pe mine domnule Lovendal!
  • THATWASANEARGO a spus:

    Romica, ai dreptate, si nu numai SISTEMUL ii strica ci si noi adultii din imediata lor apropiere care am pierdut si pierdem pe zi ce trece energia curcubeului. De ce de cele mai multe ori acesti copii din povesti vin in unele case care nu-i merita?
  • anariana a spus:

    Frumos si adevarat…si vreau sa adaug ceva personal…ce simt…Simt ca cei maturi..care si au curatat karma si au un drum in conformitate cu destinul lor, daca au ca dominanta Luna , au parti din viata , segmente de cristal , indigo…Adica evolueaza foarte rapid prin puterea inimii , iubirii.Acesti copii sunt rezultatul firesc al evolutiei umane si reprezinta dragostea divinitatii pentru OM.
  • lumea in care traim a spus:

    E minunata descrierea, e o lume a viselor acesti copii, e prea departe acea lume cu acesti copii, toata lumea vede in ce lume traim, toata lumea vede cata nepasare si cata suferinta…si asa zisa noua generatie povestita de unii tocmai ca sa ne mai aline din dureri si din suferinte…dar pana la urma urmei sunt doar povesti…pe cand noua generatie o vedem cu totii cum este…realitatea e una si povestea si visele sunt altele…nu putem amesteca visul cu realitatea…vedem cu totii incotro se indreapta lumea, spre o autodistrugere sigura…faptu ca viitorul nostru se va schimba datorita acestor copii minunati sau noii generatii, este cam o poveste ….desi nu as vrea sa fie doar o poveste, mi-as dori sa fie adevarat, dar vad cu ochii mei ca e doar poveste….
    Care ar fi semnele ca noua generatie ar putea sa schimbe viitorul acestei lumi in bine? Eu vad foarte putine si razlete…infim de razlete….sunt pe ici copii exceptionali, in rest….normalitate pentru o realitate ce se autodistruge singura….
    Imi cer scuze ca sunt atat de pesimist, dar cu totii vedem care este realitatea in care traim…
    Imi doresc si eu sa vina acesti copii de cristal din povestea voastra, dar raspunsul la aceasta intrebare: vor veni ei oare? este prea departe de a primi un raspuns cert si sigur…
    Urez toate cele bune si frumoase la toti si Doamne ajuta sa vina acesti copii, eu m-am saturat de realitatea asta …. ei ar putea-o schimba daca am accepta aceasta poveste cu ei…dar oare cati vom accepta asta?
  • Camelia Alban a spus:

    Copilul meu e un copil curcubeu, care a ales cand si unde sa vina pe lume.
    visator, vesel, prietenos si sollidasi meditativ un lider innascut.Seamana cu MICUL PRINT.O Bincuvantare !


 

ARTICOLE ALEATOARE

    Pluton in aspecte cu celelalte planete

    Pluton in aspecte cu celelalte planete
    Pluton in conjunctie cu Soarele: Aspectul indica predispozitie pentru crize, caracter laudaros, atras de putere, instinct erotic puternic, tendinta de a distruge pentru a putea reconstrui pe temelii noi. Pluton sextil, trigon cu Soarele: Aspectul indica un caracter reformator, o mare mediumnitate, orientare...

    Cat de bine face ceaiul verde pentru inima si alte organe ale corpului

    Cat de bine face ceaiul verde pentru inima si alte organe ale corpului
    De mii de ani, oamenii isi savureaza zilnic cana cu ceai. De-abia la inceputul secolului XX ceaiul a patruns si in Occident. El este, in aceeasi masura, o bautura placuta, gustoasa, si un leac eficient. Ceaiul – mai ales cel verde – este considerat in China aproape panaceu. Cand cineva are...

    Duhurile rele in marile religii ale lumii

    Duhurile rele in marile religii ale lumii
    In Vechiul Testament nu este clara semnificatia duhurilor. Uneori, traducatorii scriu „dumnezei” acolo unde scriitorii moderni ar folosi „spirite” (1 Regi 28:13, „un dumnezeu iesind din pamant”). Duhurile pot fi reprezentate prin statuete sau figurine pentru venerare. Aceasta...

    Marcion, ereticul care a negat Vechiul Testament

    Marcion, ereticul care a negat Vechiul Testament
    Marcion a fost un eretic gnostic, mentionat de Sf. Justin Martirul in prima sa Apologie ca unul dintre cei mai importanti eretici de la mijlocul secolului al II-lea d.H. Marcion era originar din Pont, nascut catre anul 85 d.H., intr-o familie crestina din Sinope. Imbogatit ca armator, el joaca in tinerete...

    Ce gust minunat are fraga!

    Ce gust minunat are fraga!
    Un calator întalni un tigru. Fugi, urmarit de tigru, pana ajunse la o prapastie. Se agata de corzile unei vite salbatice si-si dadu drumul în prapastie. Tigrul îl astepta sus. Omul privi în jos si vazu ca în fundul prapastiei îl pandea alt tigru. si doi soareci începura sa roada corzile vitei...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu