miercuri, 6 februarie 2013

Robert Gallo a creat sida in laborator, sexualitatea cauzeaza probleme, de ce, microbul e la seropozitivi care arata ca noi, pot fi oameni politici, medici, ingineri, pot fi oricine din orice categorie, microbul se injecteaza printr-un vaccin care cauzeza sida,CBC, sau prin seringi ce se foloseau inainte de la unul la altul, dar de obicei vaccinele sunt cauzatoare de sida, aveti grija, ce contine acel vaccin, CBC era pt plamani, si s-a transformat in alte componente periculoase implementate genetic prin formule fizice ce au dezvoltat microbul seropozitivilor cu Hiv care pot arata ca oricine dintre noi!?

http://youtu.be/CDxZ7PX8YGI
     Sida a mai fost creata si intr-un laborator , pe un vapor din Marea Japoniei, la Vladivostok.
 Microbul Sida, Hiv si alti microbi dezvoltati in laborator pentru moartea populatiei si ajungerea ei la 1 miliard de oameni !? De ce? Ca asa vor unii, cred ca Pamantul e prea mic si n-are resurse pentru toti sau oamenii sunt prea rai si nu pot trai impreuna, idei, concepte nedeslusite, de fapt, putere? Aveti grija de placerile sexuale, oricine pare sanatos la inceput si dup-aia nu mai este sanatos datorita unora care au fost infectati cu acest Hiv distrugator !!! Faceti-va testul Hiv. Dupa 6 luni apare microbul in organism, de la infectarea cu HIV.... Aveti grija cei cu sexul in grup, swingul si alte placeri de orice natura.... Fara referire la cei energetici si speciali....

    PUPINELK sau ETUVA de sterilizat la 380 grade nu la 200, cand va duceti la dentist, sau se folosesc dispozitive de unica folosinta...!!!!




Vedeti linkul in engleza de cum s-a creat Hiv...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu