vineri, 22 februarie 2013

Sexualitatea, tehnica, adevar, cunoastere....!!!!!

    Sexualitatea e un limbaj complex, oamenii trebuie sa constientizeze acest lucru...!!! Nu e o joaca de copii, nu e ceva banal si nu e un tabu. Noi trebuie sa luam partea buna a lucrurilor si sa invatam din ea ce e bine si nu ce e rau, trebuie sa facem diferenta intre iubire si sexualitate si sa distingem pentru ce e buna, de ce ne trebuie in viata de toate zilele, trebuie sa fim destul de maturi sa o aplicam. Daca nu iubesti pe cineva, nu e bine sa iti folosesti aiurea corpul in ceva ce nu va avea un final fericit. Numai iubind ajungem la acea parte frumoasa ce ne face fericiti si ne ilumineaza. Sexualitatea nu este un act la voia intamplarii, constientizati, invatati, si reflectati, fara iubire corpul nu va fi sanatos, va fi bolnav, imbatranit, se va autodistruge el insusi.     Femeia e diferita de barbat si este normal si ca specie si ca trairi, ea traieste intens actul in sine, iubeste.      Barbatul este doar bazat pe partea fizica si nu cea de iluminare, care ii aduce fericirea suprema, de aici si definitia ca barbatul nu stie sa iubeasca, (unii stiu sa iubeasca, dar altii nu). Aveti grija ce traiti, cum simtiti si ce ganditi... Luati iubirea adevarata si nu sexul, sexul va va aduce in stadiul de oameni imbatraniti... Veti trai iubiri imbatranite, va veti deforma fizic si psihic. Sexul nu e un joc, nu e un jogging in parc, trebuie sa-l simtiti, sa il constientizati si sa il faceti cu cine merita si cine te face fericit, sa aveti idei comune, ganduri si trairi comune.
     Partile sexuale ale omului trebuiesc iubite de ambii parteneri, respectate...!!!! Pozitiile sexuale se fac cu o claritate si o logica aparte si vin din dorinta de a iubi, nu de a desfigura pe celalalt partener. Sexul in sine se face usor, fara dureri, si din placere, aveti grija la femei, sa nu le iritati uterul, ovarele, ca se pot infecta si vor avea mari probleme in viitor. Nu vor mai naste copii, sau se pot intampla alte fenomene ca lipsa menstruala la o varsta mai frageda in loc de 50 de ani, sau 55 de ani. Desfigurarea unei femei duce automat si la desfigurarea unui barbat in cauza. 
    Trebuie sa invatam sa lasam mandria si superioritatea acasa cand e vorba de patul conjugal, nu dominam aici oameni, ne dominam doar pe noi insine. Iubiti-va, asta e telul in viata si nu va pacaliti, cateodata iubirea poate fi o arma, si sexul la fel. Arma aceasta e indreptata pentru prosti si impotriva prostilor..., ei in final vor invata sa iubeasca sau sa distruga.... A distruge pe cineva sexual  inseamna a te distruge pe tine insuti...Aveti grija ce ganditi si cum ganditi....
     Sexualitatea este importanta dar numai daca este constientizata, daca nu este, folositi alte mijloace de a va umple lumea si viata... Nu toata lumea e facuta sa aibe acest dar si cu cine trebuie, asa ca umpleti-va viata cu alte lucruri frumoase si invatati sa ii iubiti pe cei din jur, chiar daca nu aveti parte de viata sexuala si de familie in sine. 
    Voi cei care nu aveti parte de asa ceva ati venit in lume pentru alte lucruri mult mai importante, toti sunt importanti in aceasta lume si sunt uniti ca un magnet, nimic nu este mai putin important. Orice om, orice lucru e important si prin simplul fapt ca exista si misca si prin acest lucru e important, nu-l distrugeti ca va veti distruge pe voi insiva....
      Odata cu evolutia umana pe lumea asta au aparut alte genuri sexuale, inumane care distrug mintea si corpul ca: swing, homosexualitatea, lesbianismul. Nu sunt aici sa condamn dorintele inumane ale unor oameni dereglati psihic, dar daca ei se multumesc cu aceste dorinte, e treaba lor si viata lor in joc. 
     Sexualitatea a venit din dorinte normale, pure si nu ilogice, dereglate, inumane. Stresul a facut ca aceste metode de desfrau sa apara la oamenii foarte stresati psihic sau care nu mai doresc sa mai traiasca, e o metoda de autodistrugere a corpului uman, o metoda de a nu constientiza ceea ce faci, e placut dar te poti imbolnavi, iar acele persoane trebuie sa fie controlate psihic si fizic pentru ca ajung la fenomene dereglate inumane.
    Placerea e placere, dar trebuie constietizata si maturizata, trebuie sa simti ca esti facut pentru asa ceva si ca esti in stare sa te autodistrugi doar ca vrei, ca simti asta si o faci cu acordul tau si pe raspunderea ta.
   Doar oamenii fara Dumnezeu si stabilitate morala si mentala naruita ajung la aceste fenomene de autodistrugere in masa.
       Nu putem salva toata omenirea, dar vom incerca sa salvam o mica parte din ea....Atentie cum ganditi, ce ganditi si iubiti-va, si acele persoane se iubesc dar trebuie sa constientizeze ce fac si de ce o fac, sunt diferiti de noi cei normali si obisnuiti, e adevarat, dar trebuie sa ia in calcul constiinta si morala. Sa ia in calcul ca exista riscul imbolnavirilor, si mai tarziu, la batranete, nu pot avea ceea ce vor, un corp sanatos, si poate si-l doresc din nou sanatos, dar nu-l pot avea.
    Sa ia in calcul ca pe pastile si spitale dai mai multi bani decat pe ceea ce fac ei... si macar sa iubeasca, daca nu se otravesc psihic si moral, inseamna ca se iubesc....
     
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu