joi, 21 februarie 2013

Scoala bunelor maniere pe toata planeta este necesara....!!!!

     Oamenii educati sunt oameni evoluati...!!!! Evolutia vine din psihic, cunoastere, aplicare, practica, stiinta, tehnica.
      Scoala  elementara obligatorie de 12 clase pentru toata planeta si carnetul de conducere, elementar obligatoriu !!! Instruirea incepe cu practica multa, tehnica, stiinta prin citit, constientizarea ideilor si a faptelor umane,  prin educatie fizica, morala, sociala, de sanatate, cultura.
     Cititi mult, invatati sa constientizati fiecare detaliu al vietii, nu va lasati orbiti si manipulati de vicii complexe care distrug atat psihicul cat si creierul. Tineretea e o arma, sa fie folosita ca opusul prostiei si nu ca prostia insasi.
     Nu copiati pe altii si nu fiti naivi!!! Prostia costa mult!!!!
    Invatati sa mergeti, sa vorbiti, sa fiti prezentabili si sa dizolvati conflictele de orice natura prin inteligenta si limbaj!!!! Nu va puneti la mintea prostilor ca veti ajunge ca ei!!!!
    Ajutati-va reciproc, nu uitati, prostia nu e de ras si doare...!!!!
    Cand veti rade vreodata de un prost, radeti de voi insi-va...!!!! Asa ca deschideti ochii prostilor si-i educati, intr-o zi veti ajunge ca ei!!!!
     Duritatea cu care ii invat pe altii s-ar putea sa insemne rautate, deoarece acei oameni nu pot tine pasul cu mine, nu e rautate si din contra egalitate!!!! 
     Oamenii bolnavi trebuiesc cizelati din nou si adusi in mediul in care traiesc, la fel si un copil, la fel si un om inferior...!!!!
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu